Diskuse

Bobby Fišer aneb Jak Ženská Obrala Mrtvolu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

3. 1. 2011 15:43
technicka autore

Jinky se jmenuje to pocnute dite, maminka je dle wikipedie Marylin. A jak byl tedy ten pan obran, kdyz se prokazalo, ze neni otcem?

0 0
možnosti
HM

Hoj MORHHO

2. 1. 2011 9:46
Již předtím totéž tvrdila nějaká Filipínka

DNA její tvrzení  nepotvrdila, děcko měla s jiným, možná ani nebyl šachista.   Proč ty štětky  nezavřou za pokus o podvod ? [>-]

0 0
možnosti
M

motylek_02

3. 1. 2011 16:26
Re: Již předtím totéž tvrdila nějaká Filipínka

nevsimla jsem si trestu za pokusy o podvod. I jine pokusy o trestne ciny, jsou li ve stadiu pokusu jsou hodnoceny velmi mirne. :-( Je s podivem, ze se nadava na zenske, ale na tvorbe zakonu se podileji hlavne muzsti... kde tedy soudruzi v NDR udelali chybu?

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

2. 1. 2011 9:21
A mimochodem

jak to dopadlo. Potvrdilo se otcovství nebo ne?

0 0
možnosti
M

motylek_02

3. 1. 2011 14:51
Re: A mimochodem

nepotvrdilo. viz wikipedia. tak by me zajimalo jak ho tedy mohla obrat. V takovych pripadech se nastesti da velice jasne prokazat jaka je skutecnost. Narozdil od ruznych jinych podvodu.

0 0
možnosti
D

duhacenzor

2. 1. 2011 8:58
Klasika,

v Německu se zase stalo, že  paní Vykutálená si soudně vymohla umělé oplodnění bývalým manželem, v GB dtto dvě paní Vykutálené s bývalými milenci, ve Švédsku dvě "manželské" lesbičky zase vysomrovaly tučné výpalné zvané alimenty od původně "anonymního" dárce semene".I u nás si paní Vykutálená vymohla umělé oplodnění od bývalého, v TV tehdy jen zadrnčelo zaryčení justiční podzrůdy (přirozeně madam nestranná a nezávislá Soudcová), že "narozením dítěte nevzešla nikomu žádná škoda". A takových případů se najde XYZ. Neboj, islám v Evropě naše ničemné feminazi v dohledné budoucnosti vyřeší:o)

0 0
možnosti