Jose Batistuta

Jak Vznikla Diagnóza "Sexuální Adikce"

13. 01. 2011 3:20:34
Bylo nebylo, byla jednou jedna žena v reproduktivním věku. A jako každá žena v tomto věku, biologické hodiny s ní tloukly nalevo a napravo. A tak měla sex se svým vyvoleným kde se dalo, kdy se dalo. Byly to pro ně oba takové jakési sexuální hody.

Jeden den to "ujelo" a milá žena otěhotněla. Po narození dítěte se ji ale intimní styk přestal zamlouvat. Začala se sexu vyhýbat jak čert kříži. Dokonce se začala i vymlouvat: najednou ji bolela hlava, neměla na sex čas a nebo chut'. Ale jejího manžela chut' ani o chlup neopustila. Právě naopak. Manžel chtěl mít intimní styk i nadále – přesně tak – a se stejnou frekvencí, jak to bývávalo před reprodukcí.

Žena se zpočátku podrobovala jeho požadavkům a to hlavně pro to, aby se ho zbavila. Ale protože z intimního styku již nic neměla, brzy ji to začalo lézt na nervy. Ted' byl pro ní její manžel sprost'ák a pervert. A tak to bylo i s další ženou, a další, a ještě další ... a nakonec to byla velká skupina žen, kterým sex lezl na nervy. Založily si tedy různé organizace, kde se podporovaly a navzájem si jedna druhé stěžovaly na muže a jejich nehorázné požadavky.

Jeden den se jedné vysoce studované ženě rozsvítilo v hlavě. Hle, říká svým spolutrpícím, to musí být nemoc ! Jinak to není možné ! Ostatní ženy se zamyslely a nakonec neměly na vybranou a souhlasily. Ano, muži jsou nemocní, protože neustále vyžadují intimní styk ! Jedna z nich, která ještě občas sex měla, byla na vážkách a ptala se ostatních: Ale dámy, není to biologická funkce, která vlastně dělá muže mužem ? Není to právě ten silný, zdravý, fertilní muž, kterého jsme ještě před pár lety vyhledávaly právě za tímto účelem - za účelem intimního styku a reprodukce ? Nepovažuje matka příroda muže, který chce mít se svoji pártnerkou pravidelný intimní styk za zdravého a ultimátního jedince ? Ale ostatní ženy s ní nesouhlasily : At' je to biologická funkce a nebo není – pro nás ženy - muž, který stále po nás vyžaduje intimní styk musí být nemocný. A přesto nejede vlak !

A tak jeden den, milé ženy vyšly ze svým názorem do ulic, kde propagovaly svoji myšlenku. Nakonec uspěly. Muž, který si žádá o pravidelný intimní styk chtěl po ženě příliš hodně a začal se nazývat "sexuálním adiktem". Byla to zbrusu nová diagnóza. Od této chvíle se společnost začala dívat na ženy jako na utlačované chudinky, které se musí takovému nehoráznému, kompolsivnímu chování muže – toho sexuálního adikta, zmetka přírody a hnusného perveta – podrobovat.

A tak se i stalo. Dnes je to zcela běžné, že se zdravý, silný muž v reproduktivním věku nazývá "nemocným". Dnes se nikdo už ani nepozastaví nad faktem, že existují kliniky, kde lékaři utlumují muži jeho přírodou danné reproduktivní pudy drogama, protože si to žena tak žádá.

Žena vyzrála nad mužem – ale hlavně, vyzrála nad matkou přírodou ! A tak vznikla diagnóza "Sexuální Adikce".

(Article can be also seen at www.hamilton.bloguje.com)

Autor: Jose Batistuta | karma: 20.89 | přečteno: 1822 ×
Poslední články autora