Jose Batistuta

Jak Nakupuje Muž vs Jak Nakupuje Žena

5. 01. 2011 4:01:59
Jak Nakupuje Muž: Muž a žena přijedou autem před Tesco. Žena naporučí muži, aby šel koupit kmínovy chleba. Muž vyskočí z auta a vstoupí do Tesca. Rychlým krokem proběhne obchodem, až dorazí ke štelářům s chlebem. Vezme první bochník kmínového chleba, co mu padne pod ruku. Střihne to nejkratši cestou k pokladně, zaplatí již připravenou částkou peněz a za pět minut znovu sedí v autě, na cestě domů.
Jak Nakupuje Žena: Žena a muž přijedou autem před Tesco. Žena řekne, že skočí pro kmínový chleba a vejde do Tesca. Muž čeká a čeká, ale žena nepřichází. Muž vystoupí z auta a zapálí si cigaretu. Dokouří a zasedne zpátky do auta. Podívá se na hodinky. Co se děje ? Kde je tak dlouho ? Snad se ji proboha tam něco nestalo, ptá se sám sebe.
Uběhlo 45 minut. Žena se vynoří z Tesca a rychlým krokem přijde k autu. Muž se nadechne, aby se ji optal, jestli je vše v pořádku - zatímco žena rychle řekne: Schází mě peníze. Dej me tři stovky. Muž sáhne do kapse a bezeslova podá ženě požadovanou částku peněz. Žena se vratí to Tesca.
O patnáct minut později, žena se vynoří z Tesca, ověnčená několika igelitovýma kabelama. Naháže vše do auta. Kde jsi proboha byla tak dlouho, ptá se muž. Ale, měli hodně věci na výprodeji a za výbornou cenu. Tak jsem koupila pár drobností synovcům k narozeninám, odpovídá žena. Ale vždyť mají narozeniny až za tři měsíce, diví se muž. Je to lepší to mít teď, než lítat jak splašená dva dny před narozeninama. Muž nesouhasí, ale nic raději neříká.

Po pár minutách jízdy, muž se ptá: Koupila jsi ten chleba ? Do háje, na ten jsem ale úplně zapoměla, říká žena a rychle dodává: ale ten můžeme koupit na cestě domů ve večerce.
( Article can be seen in edited form at www.hamilton.bloguje.com )
Autor: Jose Batistuta | karma: 24.34 | přečteno: 1990 ×
Poslední články autora