Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stobka

13. 1. 2011 9:14
Kdybyste se autora zeptali,

jestli ví, kde má žena poštěváček a jak u ní dosáhnout orgasmu, možná byste se divili....vytřepat se totiž umí každý, a valná většina si taky myslí, že to je vše, o co se má se ženou snažit. Egoismus je "pánu tvorstva" daný a taky neschopnost pochopit, že kdyby ženu uměl pomilovat, byla by blázen, kdyby se nechtěla milovat pořád.

0 0
možnosti

Tuubeen

13. 1. 2011 13:40
Re: Kdybyste se autora zeptali,

Taových žen už (nás) bylo, co (jsme) se to snažily autorovi na jeho domovském serveru vysvětlit... ;-D Ale když se v diskusích, jichž se autor zúčastnil, porůznu dozvídáme, že vagína páchne, kondomy nikdy nepraskají a po každém koitu je nutno se osprchovat (dokážete si představit, jaký musí být sex s někým, kdo vás třeba čtyřikrát za noc žene z teplého pelechu do sprchy jen abyste mu nepáchla, bez úmyslu tam opakovat zahájené?), přestáváme se divit... ( http://wien.bloguje.cz/815871-tridni-sraz-po-peti-letech.php ) ;-)

A propos, také nechápu, proč tomu pánovi z článku vadilo, že jeho žena nechce sex, když sám autor jinde tvrdí, že žena po porodu je tak šeredná, že s ní nikdo už spát nechce...

0 0
možnosti

duhacenzor

13. 1. 2011 7:27
Všimni si, autore,

že feminazi rády označují muže roztomilou přezdívkou "dárce spermatu" - to vysvětluje plně a nerozporně tu nenadálou sexuální adikci, dárce oplodnil paní Vykutálenou, splnil, co chtěla a stal se tudíž pro ní již sexuálně nepotřebným, nemusí si zoufat, paní Vykutálená mu ten sex pro změnu vynahradí tučným výpalným zvaným alimenty pro sebe a pro jeho takto vzniklého nepominutelného dědice, kterého naštěstí stejně neuvidí, v lepším případě dárcem spermatu bude jeden muž, plátcem výpalného pro změnu zase druhý, bratrsky si rozdělí role, ty budeš cálovat na cizího parchanta a ani si s jeho matkou nevrzneš, já párkrát ano, platit nemusím. P:S: Víš, co je ale nejlepší, autore, že spoustě z nás to začne vadit teprve, když si sami namelem, dokud ne  jsme schopni mít feminazi za chudinky a zatleskat každému jejich nápadu, něco na tom je, že feminazi mají recht, označují-li muže za hlupáky.

0 0
možnosti

Mady74

13. 1. 2011 6:42
To byste se, pánové, divili...

... jak často bývá takto svým manželem diagnostikována žena... :-/

0 0
možnosti

motylek_02

13. 1. 2011 5:02
no jo autore

a co nymfomanky??? ;-D zajimalo by me jak se to vyviji u nich

0 0
možnosti

Stobka

13. 1. 2011 9:10
nymfomanka

je prý žena, která má chuť na sex tak často jako průměrný chlap

0 0
možnosti

FACOUN

13. 1. 2011 3:43
Kdyby tu nehučel radiátor..

Tak by mi asi taky nehučelo a spal bych :D Jinak nemůžu, než souhlasit.. Muž ale potom má právo si pro svou nemoc zvolit přírodní léčiva - třeba sekretářka, která jeho sekrety uvede na pravou míru.. Protože, tyhlety farmakologické medikamenty..To je svinstvo.. Tedy pokud to chlapa vykastruje :D Já se kastrovat nenechám.. Chlapi, dát pod jazyk.. nebo spíš mezi zuby, plivnout a jít na golf.. či jinou bohulibou činnost.

0 0
možnosti

Eureka!!!

13. 1. 2011 3:27
nekdy mi to tak opravdu pripada

R^:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3130x
Mucha gente entra en y sale de tu vida a lo largo de los años. Pero solo los verdaderos amigos dejan huellas en tu corazón.

Seznam rubrik