Žena a Dieta

Když žena řekne, že se chystá shodit na váze, všem v rodině projede mráz po zádech: manželovi, dětem, kočce i psovi. Proč ? Protože i když s tím nemají nic společného, všichni v jejím okolí tím budou nějakým způsobem trpět.

Žena dozrává obráceně, než muž. Začne jako pěkná a přitažlivá osoba a skončí jako neatraktivní hmota, zakrytá oblečením. Jak se přiblíží ke třicítce, anatomický rozklad se stane eminentním: naroste ji zadní část těla, lachtaní stehna se začnou o sebe třít a objeví se ji Mišelinka kolem pasu. V obličeji je kulatá jak pašík a z předloktí ji visí tuk.


Namísto aby s tím něco dělala, žena raději začne používat strategicky vybranou módu a tuny šminek na obličeji. Bikiny, ve kterých kdysi chodila na pláž se zamění na plné plavky se sukyňkou. I přes to, na pláži se moc neukazuje. Když už ano, tak se zapíchne někam pod keř do sedátka, aby co nejméně lidí vidělo její obtloustlé, neforemné tělo. Nahodí nepřátelský obličej - a při tom všem dává pozor, aby se její manžel nedíval po pěkných, mladých, holkách v bikinách ...

Každý, kromě ženy, si uvědomuje, že aby zhubl, počet spotřebovaných kalorií musí být menší, než počet kalorií vydaných. Žena je ale magnet na čokolády, zmrzliny, na dorty a zákusky – a vše, co má v sobě cukr. Takové "pitomé" fakta ji ale nezajímají...

Když už k tomu dojde, žena drží takzvanou "Yo-Yo" dietu: prvně jí suchou rýži, pije vodu a drží půst jak se dá – a přitom všem nakonec shodí pár kilo. Pak ji ale manžel v pátek něčím naštve a ona si řekně: Co, já si budu upírat kvůli tomuto volovi ? At' se jde vycpat, osel jeden ! A natruc zdolá celou pizzu s litrem Coca-Coly a k tomu ještě dva kopečky zmrzliny. To vše ve 2 hodiny ráno. Když to tak opakuje pár dní po sobě, její ztracená váha je v čudu.

Všem je jasné, že žena je nejlenošnější tvor na světě. Neuvědomuje si, že kromě správné stravy, člověk musí také cvičit, aby úspěšně a dlouhodobě shodil váhu. Po shození pár kil - ale bez cvičení,  ženská tělo zůstane stejně neforemné, akorát v otrochu menší verzi.

Žena svádí obezitu na všechny okolo sebe – jenom ne na sebe. Prvně je to těhotenství. Zde přibrala 10 kilo, protože "on" chtěl mít sex. Tyto kila se už "nedají" shodit.  Pak je to nedostatek času na cvičení, protože se musí starat o "jeho" děti, "jeho" psa a o "jeho" domácnost. A ovšem, pak je to "on" , její manžel, který ji neustále stresuje – a ze stresu se přece také přibírá...

Když se ale už konečně naskytne ta příležitost, aby žena na sebe hodila tepláky a dvakrát oběhla vesnici – tak si raději sedne k televizi a užívá si svého "kvalitního času" s pizzou ruce.

A tak když se tedy nechcete jeden den ráno probudit vedle velryby, musíte být velmi opatrný při výběru žen. Před tím, než se upíšete čertu, podívejte se na postavu její matky, jejich sester, na zvyky v její rodině, její přístup k jídlu a názor na cvičení. Jinak, budete do smrti otráven pohledem na tu "věc", která se právě nachází vedle vás v posteli ....

No a když už k tomu přijde: proč by žena dělala takové pitomosti a potila se někde v teplákách a zhazovala přebytečné kila ? Kvůli komu ? Vám ? Hahaha ! Je už přece vdaná a vy se o ni musíte až do smrti postarat – at' vypadá, jak vypadá...! Na to je přece zákon !

 

( Article may be also found on www.hamilton.bloguje.com)

Autor: Jose Batistuta | středa 29.12.2010 5:17 | karma článku: 15,89 | přečteno: 1698x